Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Donateurs

Een muziekvereniging als Eendracht kan niet zonder haar donateurs. Mede dankzij de financiële steun van de donateurs kunnen wij de concerten waarmaken of de activiteiten binnen de vereniging uitvoeren. Wij zijn dan ook zeer blij met de grote groep donateurs die wij op dit moment hebben.

Momenteel zijn wij bezig om als vereniging een systeem op te zetten waarbij het mogelijk is om de donateur meer bij de vereniging te betrekken en op deze manier te bedanken. Als u donateur wordt of bent gaat u via uw e-mailadres bijvoorbeeld een periodieke nieuwsbrief ontvangen met allerlei leuke feitjes en nieuwtjes die op dat moment binnen de vereniging spelen. Of kunt u door een beperkte mobiliteit niet altijd bij onze concerten aanwezig zijn? In overleg is er van alles mogelijk, zodat u gewoon bij ons concert aanwezig kan zijn.

Wilt u op de hoogte blijven en graag donateur worden voor al 1 euro per maand? Door het invullen van het onderstaande formulier is dit mogelijk! Heeft u daarnaast nog vragen of opmerkingen over het donateur worden of zijn? Dan kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .