Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Doe mee aan een vette slagwerkworkshop van John Sonderen

Op dinsdagavond 27 juni geeft slagwerker en percussionist John Sonderen een daverende slagwerkworkshop bij Eendracht Winterswijk. Voor iedereen die het leuk vindt om iets met slagwerk te doen. Het maakt niet uit of je weinig ervaring hebt of juist heel veel. En of je nou jong of oud bent, iedereen is welkom. En meedoen is gratis.

Tijdens de workshop komen diverse soorten slagwerk aan bod. We werken met trommels, emmers maar ook maken we ritmes met ons eigen lichaam. Het wordt een actieve avond met veel energie. John Sonderen is helemaal gek van slagwerk en percussie. Misschien ken je hem van Shuffle Percussion Group. Hij weet als geen ander hoe je met een groep percussionisten iets moois in elkaar zet en neemt iedereen moeiteloos mee in zijn enthousiasme. Ben je (on)ervaren slagwerker, percussionist of heb je dit ooit gedaan en wil je graag weer eens iets doen? Dan is dit je kans om een avond te proeven.

Handig om te weten

De avond is in De Klephoorn aan de Laan van Hilbelink 6 in Winterswijk. Vanaf 19.00 uur is de inloop met een drankje en om 19.15 uur start het programma. Dit is opgeknipt in twee delen. Zo kunnen de jongste drummers naar huis om 20.15 uur en gaan we met de rest nog lekker een uurtje door. Behalve een goed humeur is het niet nodig om zelf iets mee te nemen. Eigen stokken mag natuurlijk altijd :)

Aanmelden

Wie dit leuk vindt, kan zich snel aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Percussiespektakel

John Sonderen is vanaf begin van dit jaar betrokken bij de slagwerkgroepen van Eendracht. In het najaar organiseert Eendracht met John een Percussiespektakel. Speciaal voor alle drummers, slagwerkers en percussionisten die het leuk vinden om een vette show weg neer te zetten. In drie maanden tijd wordt er samen een show neergezet die begin december wordt uitgevoerd.